Puterea Dragostei Formular Casting

 • Aveți peste 18 ani?
 • ACORD DE PARTICIPARE LA CASTING PENTRU EMISIUNEA „PUTEREA DRAGOSTEI” ŞI DE UTILIZARE A IMAGINII

  În calitate de participant la castingul online pentru emisiunea TV denumita „Puterea Dragostei” care se va difuza pe postul TV Kanal D, detinuta de Dogan Media International S.A. înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/8139/2006, cod fiscal RO18684823 („KANAL D”) si produsa de Acun Medya Global („Acun Medya Global”).

  Prin prezenta declar că:

  1. Nu am fapte înscrise în cazierul judiciar;
  2. Sunt cetatean roman;
  3. Am peste 18 ani;
  4. Imaginile foto si video incarcate cu ocazia participarii la castingul online sunt proprietatea mea si reprezinta imaginea mea;
  5. Informatiile declarate in formularul completat online sunt corecte si complete.

  De asemenea, prin prezenta sunt de acord cu următoarele, în beneficiul KANAL D si Acun Medya Global:

  1. Sunt de acord să particip la castingul online pentru emisiunea Puterea Dragostei, scop în care încarc imagini (poze şi video) care sa mă reprezintă.
  2. Acord KANAL D si/sau Acun Medya Global dreptul de utilizare a imaginiilor încărcate de mine, respectiv reproduceri ale înfăţişării fizice şi a vocii mele, în orice format media (inclusiv dar nelimitat la materiale TV, tipărite, radio, audiovizual, internet, etc.), precum şi din înregistrări sau fotografii ulterioare realizate de sau la comanda KANAL D si/sau Acun Medya Global în legătură cu participarea mea la casting sau la emisiunea Puterea Dragostei („Imaginile”), pe o durată de 3 ani de la data de 1 ianuarie ulterior semnării prezentului Acord („Durata de Exploatare”). Cu toate acestea, recunosc faptul că materialele care includ imaginea sau vocea mea şi care au fost aduse la cunoștința publicului de către KANAL D pe Durata de Exploatare, prin postari pe reţele sociale sau prin alte canale media, online sau print, nu vor fi retrase, distruse, şterse sau eliminate, ci vor putea rămâne publice şi accesibile şi ulterior expirării Duratei de Exploatare, iar neînlăturarea acestora de către KANAL D nu va constitui o încălcare cu privire la drepturile mele (ex: fotografiile/materialele video în care apar vor putea fi accesate online şi ulterior expirării Duratei de Exploatare, pe site-uri web sau reţele de socializare, şi înţeleg faptul că imaginile vor putea fi preluate în alte surse media fără implicarea si acordul meu). KANAL D si/sau Acun Medya Global, însă nu vor mai putea utiliza imaginile sau orice alte opere de creaţie intelectuală sau artistică ce includ imaginea sau vocea mea, în materiale noi ulterioare expirării Duratei de Exploatare fara acordul meu.
  3. Imaginile create și drepturile acordate KANAL D si/sau Acun Medya Global în baza prezentului acord vor fi transferabile de către KANAL D si/sau Acun Medya Global altor societăţi afiliate, în limita aceleiaşi Durate de Exploatare şi limitat la realizarea de materiale pentru promovarea emisiunii Puterea Dragostei.
  4. Acord KANAL D dreptul de a cita din postările mele publice de pe social media, inclusiv prin crearea unor articole din aceste informaţii.
  5. Drepturile acordate KANAL D si/sau Acun Medya Global conform prezentului acord sunt constituite cu titlu gratuit, şi acoperă atât faza de casting cât şi participarea la emisiunea Puterea Dragostei, dacă voi fi selectat(ă).
  6. Mă oblig să nu fac declarații în presă, în mod direct ori indirect, referitoare la asocierea imaginii mele cu emisiunea Puterea Dragostei, pe toata Durata de Exploatare și o perioada de 3 (trei) ani de la expirarea acesteia, fără acordul prealabil scris al KANAL D si/sau Acun Medya Global.
  7. Mă oblig să nu fac niciun fel de comunicări sau activităţi de natură să aducă atingere imaginii, renumelui şi activităţii KANAL D si/sau Acun Medya Global, şi sa nu fac niciun fel de afirmaţii defăimătoare, denigratoare sau de altă natură cu privire la KANAL D si/sau Acun Medya Global sau la produsele din portofoliul lor, care să aibă un impact negativ asupra imaginii  emisiunii Puterea Dragostei.
  8. Toate drepturile acordate KANAL D si/sau Acun Medya Global vor putea fi utilizate fără vreo limită de spaţiu geografic, în exclusivitate, şi includ fără a se limita la fixarea prestaţiei, imaginii şi/sau vocii mele pe orice suport, adaptarea, reproducerea integrală sau parţială a prestaţiei, imaginii şi/sau vocii fixate, difuzarea prestaţiei, imaginii şi/sau vocii fixate prin orice modalitate de transmitere pe toate suporturile de difuzare - TV, radio, internet, cinema, plasme indoor şi outdoor, precum şi orice alt suport de difuzare.
  9. Înţeleg că nu voi avea dreptul de a valida sau aproba fotografiile sau materialele video ce conţin prestaţia, imaginea şi/sau vocea mea şi modul în care sunt prelucrate / montate şi publicate, KANAL D si/sau Acun Medya Global având drepturi depline cu privire la aceste chestiuni.
  10. Înţeleg că folosirea prestaţiei, imaginii şi/sau vocii mele reprezintă prelucrare de date personale care mă privesc, supusă informării referitoare la prelucrarea imaginii, disponibile la apply.putereadragostei.ro

  Înteleg ca simpla participare la casting nu garantează că voi fi selectat in vederea participarii la emisiune, aceasta decizie fiind la libera discretie a KANAL D si Acun Medya Global.

  Prin apăsarea butonului TRIMITE de mai jos confirm că sunt de acord cu cele stabilite anterior.

 • (*) Câmp obligatoriu de completat